Luk Design - mobila la comanda

Siguranta calitatii unui mobilier asa cum va doriti - Tel 0751 082 199

Tendinte pentru interioare in 2019

Aurul de aur, plăcile de metrou și iluminatul expus au fost unele dintre cele mai importante tendințe ale decorurilor de origine din 2018. Cu un an nou vin modele noi de decorare, piese stilate, atemporale, proaspete, cu stiluri vechi. 2019 va avea unele tendințe fantastice de design de origine. Citiți mai departe și urmăriți tendințele pe care designerii noștri de vârf spun că le vor intra în casă.

Artizanal

Ca niște piese de catifea, mulți designeri au observat o schimbare și că mai mulți decoratori sunt parțiali pentru artiștii locali și pentru întreprinderile mici, în special pentru iluminat. Artizan arhitectura personaliza casa ta, și ca elemente naturale, ajută schimburi de case se concentreze de la lumea tehnologiei la lumea naturala.

Imagine prin: Gabriel Scott

Elemente naturale

Trecând de la decorul obsedat de tehnologie, am văzut dominând tendințele de design din 2018, în 2019 se îndreaptă spre materiale naturale proaspete, cum ar fi piatră, cupru, beton și granit. Aceste elemente vă vor ajuta să aduceți o ambianță organică și senină în orice spațiu, reflectând în același timp lumea din jurul casei dvs. Obțineți câteva idei despre cum puteți adăuga elemente naturale în locuința dvs. urbană

Imagine prin: Decorarea de Sud Shore

Imbracaminte din velvet

Credeți sau nu, catifea a fost văzută ca o veche modă și înfundată, văzută acum ca fiind luxoasă, dar funky. Această țesătură multidimensională a început deja să câștige multă atenție, determinând mulți designeri să creadă că decorul de catifea va fi una dintre cele mai căutate tendințe din 2019. Inspirați de selecția designerilor de canapele de catifea

Citește mai departe: Tendinte pentru interioare in 2019

Tendinte in bucatarii pentru 2019

După cum vă puteți imagina, o idee de remodelare a bucătăriei poate fi perplexă, deoarece este posibil să nu știți de unde să începeți sau cum să înregistrați cel mai bun mod de acțiune. Deci, înainte de a vă planifica etapele inițiale ale unei renovări complete a bucătăriei, este esențial să știți exact de unde să începeți și cât de mult din bugetul pe care trebuie să îl lucrați ca o remodelare a bucătăriei este o investiție costisitoare care poate fi plătită când se revinde - dacă se face bine.

Pentru a începe, întrebați-vă ce obiective aveți, ce lipsește din designul actual al bucătăriei și ce doriți să vedeți?

Pentru bucătari avid, gazde condimentate și familii ocupate, bucătăria dvs. este probabil centrul vieții voastre de zi cu zi - și un loc în care atât forma cât și funcția sunt de cea mai mare importanță. Pentru înțelepciune cu privire la modul de a stăpâni o remodelare a bucătăriei, am compilat tot ce trebuie să știți despre renovarea bucătăriei dvs. pentru ultimul upgrade de îmbunătățire a vieții, de la aprovizionarea contractorului potrivit cu alegerea dalelor de backsplash și a hardware-ului. Am profitat de experții noștri în designul interior și de renovare, pentru că au luat cele mai bune practici și au descoperit cele mai bune idei de remodelare a bucătăriei și au adunat ideile noastre preferate de decorare, de la aparate inovatoare, la insule prietenoase din punct de vedere al bugetului și nunți fermecătoare de mic dejun. Ghidul nostru de renovare te-a acoperit, indiferent dacă plănuiești o remodelare completă a bucătăriei, sau ești pur și simplu în căutarea unor noi aparate actualizate sau ai nevoie de o sursă de inspirație pentru remodelarea bucătăriei visate.

Citește mai departe: Tendinte in bucatarii pentru 2019